WhatsApp Viber

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Aqua Play Boats Rental Kalamitsi

Το Aqua Play βρίσκεται στο Καλαμίτσι, στη χερσόνησο της Σιθωνίας και παρέχει υπηρεσίες ενοικί-ασης σκαφών καθώς και θαλάσσιου ποδηλάτου, κανό και SUP. Τα σκάφη μας κατασκευάστηκαν το 2019-2020. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με υψηλά πρότυπα πλοήγησης για να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η χωρητικότητα των σκαφών είναι περίπου 5-6 και 7-8 άτομα. Είναι εξοπλισμένα με κινητήρα 30 ίππων και δεν απαιτείται δίπλωμα χειριστή σκαφών. Περιλαμβάνεται επίσης GPS για να παρέχει ασφάλεια σε όλους τους επιβάτες. Θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να εξε-ρευνήσετε τα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής και να επισκεφθείτε τις «κρυφές» παραλίες κοντά στο Καλαμίτσι. Εκτός από την ενοικίαση σκαφών παρέχουμε επίσης ποδήλατο για 5-7 άτομα, μονό-διπλό κανό και SUP για τους μικρούς μας πελάτες. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά και σας εγγυόμαστε ότι αυτή η εμπειρία θα είναι αξέχαστη κατά την περίοδο των διακοπών σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε και να ανταπο-κριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημα σας.

Κεντρο και σχολη καταδυσης Dolphin Diving Center

Επίσημα το 2007 ξεκινά την λειτουργία του το καταδυτικό κέντρο Dolphin, η αγάπη του για την θά-λασσα ώθησε τον κύριο Πάργα Βασίλη να ανακατασκευάσει τον χώρο μέσα στο Camping Porto στην περιοχή Καλαμίτσι της Χαλκιδικής και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις με βάση τα standards της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις καταδύσεις αναψυχής να δώσει στην καταδυτική κοινότητα ένα σύγχρονο κέντρο καταδύσεων.
Ο εξοπλισμός που υπάρχει στο κέντρο είναι τελευταίας τεχνολογίας και τον ποιο γνωστών εταιριών, όπως Oceanic, Mares, Cressi Sub, κ.α. Ο αεροσυμπιεστής είναι μάρκας Bauer γερμανικός και υπάρχει και αποθήκη αέρα 50.000 λίτρων .
Οι καταδύσεις που πραγματοποιούνται είναι 2 καθημερινά στις 11am και στις 4pm όπως και κάθε Τετάρτη νυχτερινή. Όλες οι καταδύσεις γίνονται με σκάφος το όποιο είναι 7,50μ και έχει 200hp μηχανή, επίσης είναι τροποποιημένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες τον πελατών μας.
Τα μέρη που καταδυόμαστε βρίσκονται στην βορειοανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας, το βάθος σ'αυτές τις περιοχές αλλάζει ανάλογα με το βυθό, υπάρχουν μέρη για δύτες όλων τον βαθμίδων εκπαίδευσης και ειδικοτήτων, όπως σπήλαια, ναυάγια κ.α.
Η πανίδα και χλωρίδα του βυθού είναι πολύ πλούσια σ αυτήν την περιοχή μπορούμε να συναντήσου-με διάφορα είδη ψαριών όπως μεγάλα μαύρα: ροφούς, στείρες, παντελίδες, πίγκες, κ.α, μαλακά και σκληρά κοράλλια και γοργονίες. Όλα αυτά συνθέτουν ένα πραγματικά όμορφο περιβάλλον που θα σας συναρπάσει και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ανέσεις, που σας παρέχει το Porto Resort, θα κά-νουμε τις διακοπές σας αξέχαστες.

Eco Sun Fun Train

Το Eco Sun Fun Train είναι το ηλιακό οικολογικό τρενάκι ξενάγησης.

Αν θέλετε να απολαύσετε μια συναρπαστική περιήγηση στην μαγευτική Σάρτη και να δείτε τα μοναδικά αξιοθέατα , επιβιβαστείτε στο Nο1 Μέσο Ξενάγισης... το Eco Sun Fun Train.

To Eco Sun Fun Train είναι ένα τρενάκι πόλης που μοιάζει με παιγνίδι, ξεκινά το ταξίδι του από την Πλατεία Σάρτης, και ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στη πόλη και στις γειτονιές της πόλης.

Οι κριτικες μας